Kulturnikov mesečnik

header_mesecnik-05

Naročite se na mesečne Kulturnikove novice:


Ste kdaj razmišljali o prisotnosti slovenske kulture na svetovnem spletu? Pod kakšnimi pogoji uspeva in kako do nje dostopamo? Katere vire spremljati in kaj brati, da bi ostali na tekočem in se ne utopili v spletnem smetju?

Z vsem tem se ukvarjamo v uredništvu portalov Kulturnik in Culture.si na Ljudmili. Odločili smo se, da vas s poglavitnimi novostmi seznanjamo tudi prek elektronskih Kulturnikovih novic, ki bodo enkrat mesečno prispele v vaš poštni nabiralnik. Vabimo vas, da se naročite!

Vaš e-naslov bo zaupen podatek, z objavami vas ne bomo bremenili več kot enkrat mesečno. Odjavili se boste lahko, kadarkoli boste želeli. Na uredništvu portalov Kulturnik in Culture.si si prizadevamo, da bi vam olajšali vpogled v sicer težje dostopno digitalizirano bogastvo slovenskih knjižnic, arhivov, muzejev in vam omogočali seznanjanje z aktualno kulturno produkcijo ter pestrim dogajanjem po Sloveniji.

Veseli bomo vašega zaupanja,
Alenka Pirman, Helena Pivec, Polona Torkar, Anže Zorman, Luka Frelih, Žiga Kranjec, Zoran Obradović, Mitja Doma, Živa Zupan
Uredništvo portalov Kulturnik in Culture.si, Društvo Ljudmila, laboratorij za znanost in umetnost